Alle 5 resultaten

2de hands
€ 3.95

Antoinette van Heugten – Vechten voor Max (37 IBS Thriller)

Wat doe je als je zoon wordt beschuldigd van moord?

Met pijn in het hart laat Danielle Parkman haar autistische, maar superslimme zoon Max opnemen in de gerenommeerde inrichting Maitland. In plaats van beter gaat het daar steeds slechter met hem. Toch kan ze onmogelijk de door de artsen gestelde diagnose accepteren: Max zou agressief en gevaarlijk zijn. Zo kent ze haar zoon absoluut niet! Woedend besluit ze Max weg te halen uit Maitland, maar dan vindt ze hem bewusteloos in een kamer, onder het bloed, naast een jonge patiënt die wreed is doodgestoken.

Max wordt beschuldigd van de moord, en Danielle is de wanhoop nabij. Hoewel alles tegen hem pleit, is ze ervan overtuigd dat hij onschuldig is en dat de werkelijke moordenaar vrij rondloopt.

Bekijken
In winkelmand
Verkocht
€ 3.95

Jasmine Cresswell – De afrekening (25 IBS)

Deel 3 Ron Raven trilogie

Wanneer Ron verdwijnt, is de politie ervan overtuigd dat hij betrokken was bij een misdaad en is vermoord – alle sporen wijzen in die richting. Zijn vrouw en dochter uit zijn ‘tweede’ gezin, Avery en Kate Fairfax, hebben dat voor zover mogelijk geaccepteerd, en zijn verder gegaan met hun leven.

Kate is dan ook woedend wanneer op een dag Luke Savarini – haar ex nota bene – voor de deur staat en beweert dat hij haar vader in levenden lijve heeft gezien. Als haar woede eenmaal is bekoeld, moet ze toegeven dat Luke niet alleen erg overtuigend is, maar dat hij ook nogal wat bewijzen heeft. Met tegenzin accepteert ze zijn hulp, en samen gaan ze op zoek naar Ron. Hoe dichter ze bij hem in de buurt komen, hoe meer ze worden tegengewerkt.

Bekijken
Meer informatie
Verkocht
€ 3.95

Jasmine Cresswell – Dubbel bedrog (21 IBS)

Deel 1 Ron Raven trilogie

Succesvol zakenman, liefhebbend vader en echtgenoot, zo staat Ron Raven bekend. Totdat zijn vermissing een verbijsterende waarheid aan het licht brengt: hij blijkt er twee gezinnen op na te houden, die niets van elkaars bestaan af weten. En dat is nog niet eens het ergst. Ook zijn zakentransacties hangen van bedrog aan elkaar.

Zelfs de ranch van zijn vrouw Ellie en dochter Megan is gebruikt als onderpand voor een lening van drie miljoen. Geld dat samen met Ron is verdwenen, en dat nu opgeëist wordt door bankdirecteur Adam Fairfax – de broer van Rons andere vrouw. In een wanhopige poging de ranch te redden stelt Megan Adam voor samen op zoek te gaan naar de verdwenen miljoenen.

Bekijken
Meer informatie
Verkocht
€ 3.95

Jasmine Cresswell – Schuldig verklaard (23 IBS)

Deel 2 Ron Raven trilogie

Nog geen etmaal na de moord op burgemeester Jason Hamilton wijzen alle beschuldigende vingers in de richting van Chloe, zijn vrouw. Zij is immers naast het lijk in de kelder aangetroffen met een bebloed mes in haar hand. Ook haar advocaat, Liam Raven, twijfelt aan haar onschuld. Chloe heeft geen alibi, en er komen vele belastende feiten aan het licht. Zo wilde ze van haar man scheiden, maar dwong hij haar door middel van chantage bij hem te blijven.

Bekijken
Meer informatie
2de hands
€ 3.95
Verkocht

Kristan Higgins – Net even anders (1 IBS Bestseller roman)

Posey Osterhagen is altijd een buitenbeentje geweest.

De enige die op school naar haar omkeek, was de stoere, knappe Liam Murphy. Zij was verliefd op hem en hij niet op haar, maar dat vond ze niet zo erg. Ze waren wél goede vrienden – ook fijn! Tot ze hem op een dag een rotopmerking over haar hoorde maken, en hij alsnog haar hart brak… iets wat ze hem nooit helemaal heeft kunnen vergeven.
Nu is hij terug. Hij is nog steeds stoer en knap, en heeft inmiddels het nodige meegemaakt.

Posey is vast van plan om bij hem uit de buurt te blijven!

Bekijken
Meer informatie