Delicious – Lekker koken!

6.95


Achterkant boek

Van de makers van hét culi-tijdschrift van Nederland!

112 nieuwe recepten voor elk seizoen en voor elke gelegenheid, met prachtige foto’s bij elk recept en duidelijke, foolproof beschrijvingen.

Valli Little is food director van de Australische delicious. Zij kookt als geen ander wereldmenu’s die iedereen inspireren en staat garant voor een eenvoudige voorbereiding in de keuken én verbluffende resultaten op tafel. Niet voor niets is de Nederlandse delicious.-redactie fan van haar!

Avontuurlijke gerechten, geïnspireerd op de Mediterrane en de Aziatische keuken, waarin nauwelijks kant-en-klaar producten worden gebruikt, maar die je vanaf de basis, met eigenhandig vervaardigde smaakmakers bereidt. Achterin staan enkele basisrecepten van b.v. pesto, chocoladeganahe. Dit zal vooral ervaren koks aanspreken.

De samenstelster van het boek schrikt evenmin terug voor dure ingrediënten en bewerkelijke patisserie, wat voor beginnende koks problemen kan opleveren.

De duidelijke, maar soms erg bewerkelijke recepten zijn ingedeeld in elf thematische hoofdstukken, variërend van comfortfood tot het kerstdiner.

Beschrijving

Van de makers van hét culi-tijdschrift van Nederland!

112 nieuwe recepten voor elk seizoen en voor elke gelegenheid, met prachtige foto’s bij elk recept en duidelijke, foolproof beschrijvingen.

Valli Little is food director van de Australische delicious. Zij kookt als geen ander wereldmenu’s die iedereen inspireren en staat garant voor een eenvoudige voorbereiding in de keuken én verbluffende resultaten op tafel. Niet voor niets is de Nederlandse delicious.-redactie fan van haar!

Avontuurlijke gerechten, geïnspireerd op de Mediterrane en de Aziatische keuken, waarin nauwelijks kant-en-klaar producten worden gebruikt, maar die je vanaf de basis, met eigenhandig vervaardigde smaakmakers bereidt. Achterin staan enkele basisrecepten van b.v. pesto, chocoladeganahe. Dit zal vooral ervaren koks aanspreken.

De samenstelster van het boek schrikt evenmin terug voor dure ingrediënten en bewerkelijke patisserie, wat voor beginnende koks problemen kan opleveren.

De duidelijke, maar soms erg bewerkelijke recepten zijn ingedeeld in elf thematische hoofdstukken, variërend van comfortfood tot het kerstdiner. Voor de vaste lezers van het tijdschrift ‘Delicious.’ een feest van herkenning, en een uitdaging voor thuiskoks die wel eens een treetje hoger willen koken. Fraaie paginagrote kleurenfoto’s van alle gerechten. Met index.

Details boek

Aantal pagina's

240

Conditie boek

Bijna zo goed als nieuw, in zeer mooie en nette staat

Nederlandse uitgave

2012

Oorspronkelijke uitgave

2011

Oorspronkelijke uitgever

HarperCollins Publishers LLC

Aantal recepten

112

Auteur

Valli Little

Uitgever

Fontaine